0316 - 22 41 59

info@gcdidam.nl
Gezondheidscentrum Didam

 

Het Gezondheidscentrum Didam is gelegen aan het Panhuis 52 in het centrum van Didam. U kunt er in ťťn gebouw terecht met de meeste hulpvragen. De disciplines (midden in het menu op de homepage) in het Gezondheidscentrum werken zoveel mogelijk samen, met als doel de gezamenlijke zorgverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de zorgbehoefte van de cliŽnt.

 

De dagelijkse leiding is in handen van de heer Bert Meijer.

 

 

 

 

De informatiebalie

U ziet de algemene informatiebalie als u het gebouw binnen loopt. Voor het maken van een afspraak met ťťn van de zorgverleners dient u rechtstreeks contact met de betreffende zorgverlener op te nemen. U vindt de telefoonnummers van de zorgverleners op de lijst in het rechter navigatiemenu.

Wilt u weten waar een instelling zich in het gebouw bevindt, wanneer deze telefonisch te bereiken is of wanneer een bepaalde praktijk open is?

 

Download hier de informatiefolder van het Gezondheidscentrum.

 

Zoekt u informatie op onze site, die u niet kunt vinden, laat het ons even weten via het e-mailadres info@gcdidam.nl of bel 0316 - 22 41 59. Op deze manier helpt u ons de website up to date te houden.   

 

 

Raad van Samenwerking

 

Raad van samenwerking bestaat uit:

Mevrouw Lobke Seesing (huisarts), de heer Ard Nikkels (fysiotherapeut), de heer Marc Serrťe (podotherapeut), mevrouw Isina Lanters (wijkverpleegkundige) mevrouw Nienke Bijzitter (logopediste), mevrouw Nicole van den Boom (diŽtist) en mevrouw Laura van Vlijmen (Manager Huisartsen Didam)

 

 

Raad van Toezicht

 

Raad van Toezicht bestaat uit:

Mevrouw Petra Teunis, voorzitter

Mevrouw Anja Stunnenberg, penningmeester

De heer Udo Vossen, secretaris

Er zijn op dit moment geen foto's beschikbaar

 

 

Contactgegevens

 

Gezondheidscentrum Didam

Panhuis52

6941 BZ Didam

 

Tel: 0316-224159

 

RSIN: 002846640