0316 - 22 41 59

info@gcdidam.nl
Gezondheidscentrum Didam

 

Het Gezondheidscentrum Didam is gelegen aan het Panhuis 52 in het centrum van Didam. U kunt er in ťťn gebouw terecht met de meeste hulpvragen. De disciplines (midden in het menu op de homepage) in het Gezondheidscentrum werken zoveel mogelijk samen, met als doel de gezamenlijke zorgverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de zorgbehoefte van de cliŽnt.

 

De dagelijkse leiding is in handen van Drs. Irene Sueters, die als directeur parttime voor het Gezondheidscentrum werkzaam is.   

 

 

De informatiebalie

U ziet de algemene informatiebalie als u het gebouw binnen loopt. Onze receptionistes, Mieke en Leidienke, helpen u graag verder. Voor het maken van een afspraak met ťťn van de zorgverleners dient u rechtstreeks contact met de betreffende zorgverlener op te nemen. U vindt de telefoonnummers van de zorgverleners op de lijst in het rechter navigatiemenu.

Wilt u weten waar een instelling zich in het gebouw bevindt, wanneer deze telefonisch te bereiken is of wanneer een bepaalde praktijk open is? Stel de vraag aan onze receptioniste bij de informatiebalie of aan onze conciŽrge Frank Raedeman. 

 

Download hier de informatiefolder van het Gezondheidscentrum.

 

Zoekt u informatie op onze site, die u niet kunt vinden, laat het ons even weten via het e-mailadres info@gcdidam.nl of bel 0316 - 22 41 59. Op deze manier helpt u ons de website up to date te houden.   

 

 

 

Het bestuur

Het bestuur telt 6 leden te weten T. Negenborn (huisarts) voorzitter, A. Nikkels (fysiotherapeut) vice-voorziter, H. Bremer (fiscaal juriste-geen foto voorhanden) penningmeester, M. Serrťe (podotherapeut) secretaris,

K. Marissink (huisarts) bestuurslid en I. Sueters dir.bestuurder. Het bestuur vergadert gemiddeld om de 2 maanden.