Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content
sluiten

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan online via onderstaand formulier. U kunt dan 24/7 rechtstreeks in onze online agenda een afspraak reserveren. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon telefonisch bereiken via telefoonnummer 0316- 29 40 21  of 06-237 320 04.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Over de Medische Pedicure

Welkom bij de Medisch Pedicure Praktijk van Jeannet Schuurman. In de praktijk kunt u terecht voor de behandeling van al uw nagelproblemen zoals:

  • ingroeiende/ingegroeide nagels,
  • hypertrofische nagels en/of schimmelnagels,
  • eeltproblemen,
  • likdoorns
  • en/of kloven.

Een medisch pedicure is breed opgeleid om alle zogenaamde risicovoeten te behandelen. Onder risicovoeten wordt verstaan problemen die ontstaan als gevolg van Diabetes Mellitus, reumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen, kanker, vaataandoeningen en/of dermatologische aandoeningen.

Een andere specialiteit van de medisch pedicure is het reguleren van ingroeiende/ingegroeide nagels. Indien noodzakelijk kan hiervoor een nagelbeugel op de nagel worden geplaatst. Daarnaast kunt u in de praktijk terecht voor een drukwerende orthese, het repareren van kapotte nagels of voor tijdelijke drukontlasting door middel van vilt.

Meer informatie

Openingstijden

Provoet

De Medisch Pedicure Praktijk is erkend door de zorgverzekeraars, aangesloten bij ProVoet; de brancheorganisatie voor Pedicures en geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures van ProCert.
In de praktijk wordt gewerkt volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf en specifieke richtlijnen.

Medewerkers

Jeannet Schuurman
Medisch Pedicure

Lees meer over Jeannet