Waar kunnen wij u mee helpen?

Over Van de Laar Voet & Zorg

Van de Laar Voet & Zorg is een gerenommeerd en erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf. Wij dragen zorg voor passende oplossingen bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Mensen kunnen bij ons terecht voor orthopedische schoenen, steunzolen, aanpassingen aan confectieschoenen, semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen, etc. Voor een breed scala aan producten en diensten, deskundigheid, services en preventief advies helpen wij u graag bij een van onze vestigingen.

Wij bieden kwaliteit, advies en service. Met tientallen jaren ervaring hebben we veel vakkennis in huis en met een netwerk van specialisten kunnen we iedereen een oplossing aanbieden. De voorbije decennia hebben wij ons ontwikkeld tot een A-merk.

Openingstijden

Multidisciplinair

Met de samenwerking van de belangrijkste disciplines op het gebied van bewegen, hebben we onze kennis en kunde gebundeld in één krachtig team. Naast de orthopedische schoentechnici die u helpen met orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, aanpassingen aan confectieschoenen, steunzolen en verbandschoenen, bent u meteen verzekerd van de diensten van de fysiotherapeut, de podotherapeut, de pedicure en van de instrumentmaker gespecialiseerd in prothesen, orthesen, korsetten, bandages en sportbraces.  

Medewerkers

Geen items