STMG


2171
logo

Panhuis 52, 6941 BZ Didam, Nederland

0884560900

0880321641

https://www.stmg.nl

Openingstijden

Hoofdkantoor: 0884560900

Locatie Didam: 0880321641

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Maak kennis met onze samenwerkingspartners

Over STMG

Bij Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland (STMG) kunt u als inwoner van Didam of Wehl terecht voor alle zorg.
Van huishoudelijke ondersteuning voor een paar uur per week tot (intensieve) verzorging en verpleging. Niet alleen overdag, maar zo nodig ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. Maar we zijn er ook voor mantelzorgondersteuning, personenalarmering, advies en begeleiding en uitleen van verpleegartikelen en zorghulpmiddelen. U heeft dus bij al uw zorgvragen te maken met dezelfde zorginstelling.

Zorg of hulp thuis is heel persoonlijk. Daarom is uw wens het uitgangspunt. Samen met u bepalen we welke zorg we bieden en hoe u dat het liefst heeft. De doelen die we samen stellen, leggen we vast in een zorgplan. Dit zorgplan kunt u altijd inzien. Tijdens onze evaluatiemomenten of op het moment dat een herindicatie nodig is, kijken we samen of doelen zijn behaald en/of moeten worden aangepast.

Wat doen we?

Verzorging
Wij helpen u bij het opstaan, wassen, douchen en aankleden of het aantrekken van uw steunkousen. Kunt u niet uit bed? Dan helpen wij u bij uw verzorging, het innemen van uw medicatie en het verschonen van uw bed.

Verpleging
Het kan altijd gebeuren dat u door ziekte of een ziekenhuisopname verpleegkundige zorg nodig heeft. Deze zorg is vaak van korte duur. Bij een chronische ziekte kan verpleegkundige zorg ook langer nodig zijn. Onze verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen helpen u graag thuis met medicatie, met wondverzorging en andere verpleegkundige handelingen. Samen met u bepalen we welke zorg we bieden en hoe u dat het liefst heeft.

Specialistische verpleging
STMG heeft een team met gespecialiseerde verpleegkundigen. Ons Team Gespecialiseerde Verpleging (TGV). Het TGV biedt zorg aan mensen die gespecialiseerde verpleging nodig hebben. Denkt u hierbij aan We werken altijd nauw samen met de specialisten uit de ziekenhuizen in de regio. Samen zorgen we ervoor dat u ook specialistische zorg gewoon thuis krijgt.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Om in aanmerking te komen voor thuiszorg heeft u een indicatie of zorglegitimatie nodig. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in het Gezondheidscentrum. Onze wijkverpleegkundige helpt u graag. Contactgegevens vindt u op de achterzijde van deze folder.

Advies en voorlichting

STMG heeft ook verpleegkundigen met een speciaal aandachtsge­bied. Bijvoorbeeld diabetes, reuma, astma/COPD, palliatieve en/of terminale zorg en dementie. Deze verpleegkundigen geven informatie of adviezen die u helpen op een goede manier met uw ziekte of aandoening om te gaan. Met al uw vragen over uw gezondheid of welzijn kunt u bij ons terecht voor vakkundig advies. Voor een adviesgesprek hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar https://www.stmg.nl