Waar kunnen wij u mee helpen?

Over Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl

Wil je zwanger worden, ben je zwanger of wil je na de zwangerschap een spiraaltje geplaatst hebben en woon je in de regio, dan ben je welkom in onze Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl.

 

Als verloskundige begeleiden we jullie in de zwangerschap, bij de bevalling en in het kraambed. Daarnaast geven wij preconceptioneel advies. Dit is een gesprek waarin we bespreken waar je rekening mee zou moeten houden als je zwanger wilt worden. Denk hierbij onder andere aan het stoppen met roken, aanpassen of stoppen met medicijnen. Sinds 2018 plaatsen we spiraaltjes in de praktijk.

Meer informatie

 • Sinds 2011 werken wij, Judith Snelder en Astrid Maus samen als team in de Verloskundigenpraktijk Montferland-Wehl. Vanaf 2018 versterkt ons ook Annemarie Cornelissen. We houden onze spreekuren op 3 locaties, Didam, Wehl en ´s-Heerenberg. We gaan ervoor dat je als zwangere en partner met eenieder van ons team kennis maakt en een vertrouwensband opbouwt onder meer voor het belangrijke moment van de geboorte van jullie kindje.

 • Als je je aanmeldt voor de zwangerschapsbegeleiding plannen we een intake gesprek en een eerste echo. De eerste echo is rond 7 weken om te kijken of het hartje klopt. De volgende echo, tussen de 10 en 11 weken is om daadwerkelijk te kijken hoe ver je zwanger bent. Hierna komen jullie regelmatig op controle. We maken op alle locaties en bij elke controle een echo als je dat graag wilt

   

   

 • De spreekuurlocaties zijn: Wehl, Kruisstukweg 3 en ´s-Heerenberg op de Zeddamseweg 32, Didam Gezondheidscentrum, Panhuis 52.

  Wachten voor het spreekuur kan bij binnenkomst in het Gezondheidscentrum direct achter de lift aan de grote tafel. Als je niet zo openbaar wilt zitten, kun je achter in de gang bij het Consultatiebureau plaats nemen.

 • Klik hier  voor onze praktijkfolder

   

   

Openingstijden

Medewerkers

Judith Snelder
Verloskundige
Astrid Maus
Verloskundige
Annemarie Cornelissen
Verloskundige